Welkom bij Neurofits, praktijk voor IM & Neurofeedback

Neurofeedback is een toegankelijk en praktische methode om problemen van psychische en/of lichamelijke aard op te lossen of verminderen. Neurofits werkt met neurofeedback methode Neuroptimal. Ontwikkeld door Val en Sue Brown van het Zengar instituut in Canada. De methode is weliswaar gebaseerd op de klassieke neurofeedback maar maakt geen gebruik van een qEEG en de feedback vindt plaats over een groter frequentiebereik.

neurofits_neurofeedback_twenthe_centrum_almelo

Over Neurofits

Neurofits is gevestigd in het Twenthe Centrum in Almelo. De praktijk wordt geleid door Ada Goedhart. Ze heeft 20 jaar gepraktiseerd in een eigen praktijk als oefentherapeute Cesar, is advanced trainer neurofeedback, natuurgeneeskundig therapeut en sinds December 2021 Integrative Medicine zorgverlener.

Met hulp van neurofeedback slaap ik nu weer makkelijker in, en word ik daarna niet meer zo vaak wakker. Een volledige nacht doorslapen is nog zeldzaam maar met Neurofits ben ik op de goede weg.
Mevr. Jansen
Over Neurofeedback en slaapproblemen

Over Integrative Medicine

 Integrative Medicine richt zich op uw hele persoon en niet alleen op uw ziekte of aandoening. Hoewel het probeert de onderliggende oorzaak van uw symtomen of aandoening te begrijpen, doet het dit door naar uw volledige geest en lichaam te kijken. Integrative Medicine maakt gebruik van een evidence-based aanpak om uw gezondheid en welzijn te verbeteren.

Over Neurofeedback

Neurofeedback is een prettige, leuke en effectieve methode waarbij je om leert gaan met verschillende (mentale) problemen. Je traint je brein op optimale flow en veerkracht. Hierdoor kun je bijvoorbeeld beter leren concentreren of gemakkelijker omgaan met stress.

Wat is Neurofeedback?

Train je brein om belemmerende patronen los te laten. Luister naar muziek of kijk een film en train je hersengolven.

Voor wie is het?

Slaapproblemen, ADHD, of stress? Creëer rust en controle, lever optimale prestaties.

Hoe werkt het?

Ontspannen in onze gepatenteerde Neurofeedback-stoel. Begin en eindig een sessie onder begeleiding van Ada Goedhart.

Een vrijblijvend advies?